K>NSTWiSSEL

There are no translations available.

 

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u graag een nieuw kunstwerk wilt kopen maar dat er thuis geen plek meer voor is omdat alle muren al vol hangen met kunst? Of denkt u weleens dat u bent uitgekeken op een schilderij en zou u graag wat anders willen? En schilderijen verzamelen op zolder is ook een beetje jammer. Herkenbaar?  Wij bieden kunstliefhebbers  de mogelijkheid om hun moderne en abstracte kunstwerk(en) via onze site: www.knagallery.nl  te koop aan te bieden. De K+A gallery behoudt zich echter het recht voor om kunstwerken zonder opgaaf van reden te weigeren.

In goed overleg met de aanbiedende kunstliefhebber en met de nog in leven zijnde kunstenaar, bepaalt de K+A gallery een minimumprijs, waarvoor zij het aanbiedt op haar website.

Heeft U interesse in een kunstwerk, dat op deze K>NSTWiSSELsite wordt aangeboden, kunt u een bod uitbrengen, door ons een email te sturen. Alleen serieuze biedingen zullen worden beantwoord.  Bij een serieus bod en in overleg met de galerie, kunt u het kunstwerk bij ons komen bezichtigen. Wij nemen daarvoor contact op met de eigenaar.

Als het bod is geaccepteerd, krijgt u van ons bericht met een aanbetalingsfactuur. Deze aanbetaling is 50% van het geaccepteerde bod en dient binnen 2 weken te zijn voldaan. Gebeurt dit niet dan zullen wij de bieding als ongeldig verklaren en blijft het kunstwerk op de site staan.

Na de aanbetaling maken we een afspraak wanneer u het kunstwerk kunt komen ophalen en tevens het resterende bedrag overhandigen aan de galeriehouder.

 

 

 

gallery


K+A gallery
Hans Bik

Slotlaan 216
3701 GT Zeist


T 06 - 55 73 66 75
E
info@knagallery.nl

 

 

We gaan door...

De kunstenaars op onze website van de K+A gallery willen wij blijvend promoten. We zullen de website binnenkort met beeld van nieuw werk aanvullen en/of oud werk vervangen alsmede nieuws gaan vermelden van hun laatste ontwikkelingen en exposities van hun werk die gepland staan.