portfolio van kunstenaars

manch

Tatu Lertola
As a photographer I am keen to explore the new possibilities in the space of digitalism. I experiment with multi-layer, multi-exposure, multi-photograph on a canvas to create or re-assemble the essense (or feeling) of a moment in time.
overzicht van zijn werk - meer informatie

 

michiel_lapiere_port Michiel Lapiere

overzicht van zijn werk
- meer informatie

 

urban_lust_or_lost_1 Lejo den Hertog
Zijn kunstwerken fascineren en boeien en zetten de beschouwer aan tot denken. Met zijn verknipte beelden en gelaagde kleurcomposities geeft Lejo vorm aan zijn visie, dat urbanisatie chaotische vormen aanneemt...
overzicht van zijn werk
- meer informatie

 

en-rouge-k Marie Louise Oudkerk
Marie Louise drukt in haar schilderijen haar intensieve gevoelsleven, haar hartstocht en gedrevenheid uit. Ze plaatst geometrische vormen in ruimtelijke samenhang en balans...
overzicht van haar werk
- meer informatie

 

jesionek Magdalena Jesionek
Foto's vormen het uitgangspunt van haar schilderijen; ze zijn als het ware een voorbode van het uiteindelijke resultaat.
Door gebouwen en stedelijke landschappen in detail te bestuderen ontdekt zij daarin onzichtbare structuren...
overzicht van haar werk
- meer informatie

 

Op-weg-naar-de-bruiloft Toos van Poppel
Hoewel ze veel onderhuidse emoties in haar kunstwerken stopt, en ook tastbaar maakt, is ze niet graag bereid om uitleg te geven en laat alles aan de verbeelding van de beschouwer...
overzicht van haar werk - meer informatie

 

foto_6 Jeanne Beenackers
Haar schilderwerken zijn het best te omschrijven als abstract en figuratief; Gevoelig en toch sober gebruik van kleur en manipulatie van materie...
overzicht van haar werk - meer informatie 

Joost Verhagen
Hij presenteert ons zijn diep doorleefde persoonlijke percepties en interpretaties van de ruimtelijke diversiteit van stedelijke ruimten als pleinen...
overzicht zijn werk - meer informatie

 

m-sch Margret Schriefers-Imhof
Zij legt zich toe op grote wandplastieken waarin metalen en stoffen gemengd worden verwerkt en illustraties voor boeken...
overzicht van haar werk - meer informatie

 

en-rouge-k Anne-Marie Abcouwer
Binnen het beperkte kader van het schilderij weet Anne-Marie een schijnbaar eindeloze ruimte te suggereren...
overzicht van haar werk - meer informatie

 

scheffer2007 Steven Scheffers
Zijn veel belovende realistische en veelal grafische kunstwerken van meestal mooie vrouwen, tonen zijn tot de verbeelding sprekende jacht op schoonheid, waaraan hij een erotische lading heeft meegegeven.
overzicht van zijn werk
- meer informatie

 

Heleen Makkinga
Van de kleinste quantumdeeltjes tot de verste rafelranden van het heelal: Heleen (her)creërt deze bestaande, voor ons verborgen wereld en verplaatst deze naar de visueel zichtbare realiteit.
overzicht van haar werk
- meer informatie

 

Dana Baginska (voorheen Dana Andreev)
Dana is een Nederlandse kunstenares van Poolse afkomst. Bijna al haar werk, of het nu om schilderijen, prenten of beelden gaat, laat een menselijk gezicht of hoofd zien.
meer informatie

 

Marianne Schouten
Marianne is een Nederlandse hoedenvormgeefster. Zij startte haar eigen onderneming en label Tophat Design. Met een minimum aan lijnen wil zij een zo groot mogelijke zeggingskracht bereiken.
meer informatie

 

10 chinese kunstenaars
De tien kunstenaars laten allen het nieuwe China zien, waarbij oude tradities worden vermengd met nieuwe ontwikkelingen.De kunstwerken beelden op hun eigen unieke wijze de emoties van de mensen uit, hun verwarring, hoop, kritiek en dromen.
meer informatie

 

Thomas Schriefers
Zijn geschilderde droomwerelden verbinden kunst, architectuur en design op een syner-getische wijze met elkaar. De schilderijen van Schriefers vertellen op een doorleefde, dagdromerige en visionaire wijze zijn perceptie van de werkelijkheid.
overzicht van zijn werk - meer informatie

 

Cobra
Op 16 december 1947 besloten drie jonge Amsterdamse schilders, die zich bezig hielden met vernieuwende kunst, de handen ineen te slaan. Karel Appel, Corneille Beverloo en Constant Nieuwenhuys richten de Experimentele groep op.
meer informatie

 

 

gallery


K+A gallery
Hans Bik

Slotlaan 216
3701 GT Zeist
T 06 - 55 73 66 75
E
info@knagallery.nl

 

 

We gaan door...

De kunstenaars op onze website van de K+A gallery willen wij blijvend promoten. We zullen de website binnenkort met beeld van nieuw werk aanvullen en/of oud werk vervangen alsmede nieuws gaan vermelden van hun laatste ontwikkelingen en exposities van hun werk die gepland staan.

De toekomst

Per 1 augustus 2012 is de K+A gallery aan de Nieuwstraat 27 te Leiden gesloten.

Aankondiging nieuwe activiteiten:
2013/2014 Workshops Schilderen en Beeldhouwen in de Ardeche Frankrijk.