Marie Louise Oudkerk, Michel Lapierre,
Marjon van Os.

In navolging van de Kunstroute Leiden, die eind september van dit jaar in de K+A gallery aan de Nieuwstraat 27 te Leiden plaats vond, kunnen we u thans met trots uitnodigen de indrukwekkende en boeiende kunstwerken van bovengenoemde kunstenaars te komen bewonderen op de:


11e KUNST & LIVING beurs in de AHOY te Rotterdam van 9 t/m 11 december 2011 -
Stand 104.
Openingstijden: Vrijdag 9 december van 17.00 uur tot 22.00 uur; op zaterdag en zondag 10 en 11 december: van 10.00 uur tot 18.00 uur.

ka-home1

Marie Louise Oudkerk schildert met het penseel als strijkstok, prachtige composities van ruimte en tijd. Met kleur, teksten en reliefs van diverse materialen, creëert zij fascinerende collages van ruimten en diepten die aanzetten tot her-innering en bezinning.
Michel Lapierre, een beeldhouwer uit de Ardeche, bewerkt staal, steen en hout in zijn nimmer aflatende zoektocht naar materiële sublimatie van symboliek.
Marjon van Os, kneed met haar magische handen naakten en torso's in keramiek, brons en steen. Met haar feilloze gevoel van de anatomie van het menselijk lichaam, komen de naakten bijna tot leven.

ka-home2

 

 

gallery


K+A gallery
Hans Bik

Wilhelminalaan 65
3701 BH Zeist


T 06 - 55 73 66 75
E
info@knagallery.nl

 

 

We gaan door...

De kunstenaars op onze website van de K+A gallery willen wij blijvend promoten. We zullen de website binnenkort met beeld van nieuw werk aanvullen en/of oud werk vervangen alsmede nieuws gaan vermelden van hun laatste ontwikkelingen en exposities van hun werk die gepland staan.

De toekomst

Per 1 augustus 2012 is de K+A gallery aan de Nieuwstraat 27 te Leiden gesloten.

Aankondiging nieuwe activiteiten:
2013/2014 Workshops Schilderen en Beeldhouwen in de Ardeche Frankrijk.

 

 

poste-kl